Van Sandra de Vreede kregen we onderstaand bericht en foto’s…

Wellicht heeft u het al gezien: de beukenhagen rond en op het kerkhof, bij de volkstuintjes, de pastorie en het Alfort staan er weer netjes geschoren bij.

Een enthousiaste ploeg van mannen met heggenscharen hebben twee zaterdagochtenden de vele meters haag die Lierop rijk is met z’n allen onder handen genomen. Ook de 4 coniferen die in de winter het kerkhof groen houden, zijn dit jaar weer bijgewerkt. Vele handen maakten niet alleen licht, maar ook gezellig werk. De koffie met vlaai van Elly en een lekker zonnetje droegen daar natuurlijk ook aan bij.

Dit jaar mochten we zelfs drie nieuwe recruten verwelkomen in onze taskforce. Top! Het blijft ongelofelijk dat Jan Kuipers dit vele jaren lang allemaal in zijn eentje heeft gedaan; respect!

We doen dit nu drie jaar met een ploegje en elk jaar valt ons weer op dat het kerkhof écht een onderdeel is van het Lierops dorpsleven: vele mensen komen op zaterdag een graf bezoeken en onderhouden of wandelen en fietsen over de paden. Heel fijn dat het jaar rond vele vrijwilligers zorgen dat park, kerkhof en pastorietuin als het mooie groene hart van ons dorp in stand worden gehouden. Wij dragen daar als ‘taskforce heggen’ graag een klein steentje aan bij.

Roel, Frans, Harrie, Toon, Toon, Henri, Peter, Martin, Martien, René, Piet en Elly: bedankt en tot volgend jaar weer!