In de Roman Techno Cup van de zaalvoetbalcompetitie kwam ISM in de wedstrijd tegen Duisenburgh in de 3e en 17e minuut op 0-2 door doelpunten van Sem van den Nieuwenhof. Nadat Duisenburgh een beetje van de schrik bekomen was schoot Nicky Meeuws in de 19e en 23e raak en bracht de treffer van doelman Tommy Meeuws Duisenburgh een ronde verder, 3-2.

In de hoofdklasse ging Kanters slecht van start tegen Jagershuis. In de 8e minuut stopte Jelle Welten een door Maico Meulen ingeschoten strafschop. Tussen de 10e en27e minuut bouwde Kanters aan een 0-4 voorsprong door treffers van Jan Meulendijks, Maico Meulen, Dennis Kanters en Dani Fondon. In de 28e minuut redde Jan van Lierop de eer voor Jagershuis, waarna Dani Fondon de uitslag op 1-5 bepaalde voor de beter spelende ploeg.

Topparty bood koploper SteenstraWillemBos goed tegenstand. SteenstraWillemBos kwam op 2-0 door doelpunten van Koen de Louw (16e en 17e strafschop). In de 24e minuut verkleinde Chris Filippini de achterstand tot 2-1. Topparty kreeg nog kansen op de gelijkmaker. Koen de Louw en Justin Hoeben bepaalden in de 29e en 30e minuut de uitslag op 4-1 voor SteenstraWillemBos.

In de 1e klasse hielden Buvo en Hurkmans elkaar lange tijd in evenwicht. In de 16e minuut kwam Buvo op 1-0 door een doelpunt van Rob Custers. Hurkmans zette alles op alles om gelijk te komen, maar zoals zo vaak viel het doelpunt aan de andere kant toen Patrick Vereijken in de 26e minuut raak schoot, 2-0. Een minuut later bepaalde Rob Custers de uitslag op 3-0 voor Buvo.

In de 2e klasse staat ISM nu door het gelijke spel van Tonny’s en de overwinning van ISM op Gijs op doelsaldo aan de leiding in de 2e klasse. ISM combineerde beter dan Gijs en behaalde een verdiende 3-0 overwinning door doelpunten van Sem van den Nieuwenhof, doelman Ties Sweegers en Jeroen Gubbels.

Bij vHeugten – Tonny’s werd Ralph Bekx de man van de wedstrijd. Tonny’s kwam op 0-3 door doelpunten van Merijn Altena(7e), Ronald Claessens(14e) en Hein van den Einden(17e). Tussen de 22e en 29e minuut lukte het Ralph Bekx om drie keer te scoren en daardoor plaatsgenoot ISM aan de leiding te helpen, 3-3.