Het moment waar ze allemaal naar hebben uitgekeken, is bijna daar! Over slechts enkele dagen, op zondag 11 augustus om 13.30 uur, zal het 65-koppige projectkoor Lumberjack Lierop hun eenmalige optreden geven op het Nirwana Tuinfeest. Om dit unieke muzikale spektakel niet te missen, is het zaak om op tijd aanwezig te zijn. De Lumberjackers openen de gratis toegankelijke zondag van het Tuinfeest exact om 13.30 uur op het hoofdpodium.

Wat kun je verwachten?
De mannen hebben de afgelopen zeven maanden keihard gewerkt onder leiding van Jennemieke Snijders en staan te popelen om de bezoekers te laten genieten van een spetterende show vol stevige rocknummers. Van Rammstein tot de Foo Fighters: het belooft een optreden te worden zoals men nog nooit heeft meegemaakt! De begeleiding van het koor wordt verzorgd door een samengestelde geweldige rockband, waarbij Lieroppenaar Mario Maas en zijn jonge collega-rockers Jillis van Wetten, Willem Winkelmolen en Frank van de Broek de pannen van het Nirwanadak zullen spelen.

Tijdens de doorlooprepetities is inmiddels gebleken dat zowel de zangers als de rockband er helemaal klaar voor zijn. De headsets werken perfect, de teksten zitten er allemaal in, en iedereen heeft er geweldig veel zin in!

Wie het koor iets beter wil bekijken kan HIER terecht!