Van 13 t/m 16 september is het weer feest in Lierop met een geweldige kermis voor jong en oud! Mis het niet en kom gezellig langs! Bekijk hieronder het programma en plan jouw bezoek!

De opening van de kermis is vrijdag om 15.00 uur en daarna zijn de ritjes in diverse attracties in het eerste kwartier gratis.

Tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen de kinderen een gratis oliebol afhalen bij de oliebollenkraam.

Zaterdag kunnen de op ’t Rendal uitgedeelde kleurplaten ingeleverd worden bij de suikerspinkraam. Elk kind dat een kleurplaat inlevert, ontvangt een munt voor een gratis ritje in een van de attracties (deelname tot 12 jaar).

Zondag kunnen de leukste foto van de kermisbezoeken naar de facebookpagina Kermis Someren gestuurd worden. Zo maak je kans op een uitgebreid kermispakket bestaande uit o.a. knuffels, lekkernijen en gratis munten.

Maandag van 15.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen een gratis rit maken in de rupsbaan, funhouse en draaimolen. Om 18.30 uur brengt Clown Desalles een bezoek aan de kermis om de kinderen te vermaken. Tevens vindt dan bij de oliebollenkraam de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn en een hoofdprijs van 100 euro.

Verkeersmaatregelen
Rondom de kermisdagen is de Van Dongenstraat in het geheel afgesloten en deels zijn ook de Florastraat, de Somerenseweg en de Offermansstraat afgesloten.

Openingstijden kermis
Lierop kermis is geopend van vrijdag 15.00 tot 23.00 uur en zaterdag, zondag en maandag van 14.00 tot 23.00 uur.
Let op: op de attractielijst kunnen nog toevoegingen komen!

Zie op de kermispagina op Facebook om het laatste nieuws rondom de kortingsbonnen, acties enz. te volgen!