Jan Bekx stuurde ons namens KBO Lierop onderstaand bericht…

Donderdag 18 januari gaan we met eigen vervoer naar de Senioren Expo in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. We vertrekken om 9.30 vanaf het kerkplein. Om 16.00 uur gaan we terug naar Lierop.

De Senioren Expo is de beurs voor 50-plussers in Brabant en u vindt er alles op het gebied van: wonen en leven, reizen en vrije tijd, hobby en creativiteit, mode en beauty, gezondheid en beweging.

Naast de aanwezigheid van een groot aantal diverse stands, zijn er ook verschillende activiteiten. Zo vindt er meerdere keren per dag een modeshow plaats met de nieuwste trends. Ook worden er diverse workshops gegeven. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van optredens van diverse bands, artiesten en koren.

Voor meer informatie: https://seniorenexpo.nl/

Als u lid bent van KBO Brabant is de deelnameprijs €10 per persoon. Wel moet u uw lidmaatschapskaart meebrengen op donderdag 18 januari.

Bent u geen lid van de KBO dan is de bijdrage 15 euro per persoon. Dit is inclusief vervoer en entree en exclusief eten en drinken.

Wil je rijden: geef dat dan ook aan. Chauffeurs krijgen een gratis entreekaart en het parkeergeld van 5 euro wordt vergoed.

Wil je mee? Graag opgeven bij  Franca van der Steen. Je kunt bij Franca ook aangeven als je wilt rijden via mavdsteen@onsbrabantnet.nl

Het bedrag van 10 euro per persoon kun je overmaken op:
KBO- Lierop
NL77 RABO 0128800119.
Omschrijving: Senioren expo 18 januari
En niet vergeten: neem je KBO pasje mee.

Heb je vragen?
De werkgroep activiteiten hoort ze graag:
Rianne Peters, Elly Slegers, Jan Bekx