Als vervolg op de parochieavond van 7 november nodigen wij iedereen van harte uit om deel te nemen aan een inspirerende verdiepingsavond op dinsdag 21 november, aanvang 20.00 uur. Deze bijzondere avond vindt plaats in het zijzaaltje van de kerk in Asten en biedt een unieke gelegenheid om samen diepgaande gesprekken te voeren over thema’s die ons allen raken.

Het centrale thema van deze avond is “Op reis door Godsbeelden” en heeft betrekking op fundamentele vragen over het beeld van God. Na afloop van de avond is er gelegenheid om in een informele sfeer na te praten onder het genot van een drankje.

Godsbeelden ontstaan vaak uit persoonlijke ervaringen, cultuur en opvoeding. Ze dienen als vensters naar het bovennatuurlijke, en velen geloven dat ze helpen God te ervaren. Wie God is, verschilt per geloof en individu, maar ontmoetingen met God kunnen plaatsvinden in stilte, natuur, of zelfs in een glimlach. Overal ter wereld nemen verschillende culturen uiteenlopende vormen aan, van kleurrijke goden tot spirituele krachten. Afbeeldingen en film spelen een rol in het vormgeven van deze beelden en versterken het begrip van God. De zoektocht naar Godservaring is een persoonlijke ontdekkingsreis, vol kleurrijke facetten en onverwachte ontmoetingen.

De verdiepingsavond staat open voor iedereen, ongeacht religieuze achtergrond of persoonlijke overtuigingen. Het is een gelegenheid om samen dieper na te denken, te praten en te groeien.

Na afloop van de verdiepingsavond nodigen we u van harte uit om in een informele sfeer verder te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Namens het pastoraal team,
Jack Swaanen
(diaken)