In de strijd om de Roman Techno Cup kwam, in een wedstrijd met veel inzet, DKanters door Guilion Leijten en Dennis Kanters in de 10e en 17e minuut op een 0-2 voorsprong tegen Jagershuis. In de 18e minuut verkleinde Jagershuis de achterstand tot 1-2 door een eigen doelpunt van Bram van Dijck, 1-2. Op het moment dat doelman Jelle Welten mee in de aanval ging zag Guilion Leijten kans om vanaf eigen helft voor de 1-3 voorsprong van DKanters te zorgen door in het verlaten doel te schieten. Met nog drie minuten te gaan bepaalde Jan van Lierop met een houdbaar schot via de lat de 2-3 uitslag.

Doelman Lars van Grotel werd de man van de wedstrijd bij Hurkmans tegen Jeuken. In de 13e minuut schoot hij de 1-0 voor Hurkmans binnen. Hurkmans was het meeste in de aanval maar zag geen kans om vaker te scoren. Jeuken zag kans om enkele keren verrassend maar zonder resultaat te counteren.

In de 1e klasse ging Topparty met 4-9 ten onder tegen Loomans. Topparty kwam goed uit de startblokken en stond binnen 4 minuten op een 2-0 voorsprong. Hierna nam Loomans het initiatief over en stond in de 14e minuut met 2-4 voor en bouwde vervolgens aan de 4-9 overwinning. Voor Topparty scoorden Bert Meeuws (3x) en Marcel Hurkmans. Voor Loomans waren Chris van Eijk (5x), Geert de Lau, Lucas de Bruijn en eigen doelpunten Hidde Maas en Jonas Heijblom verantwoordelijk voor de 9 treffers.