De eerste dag van het Jeugdvakantiewerk dat deze week weer werd gehouden op ‘de camping’ bij de blokhut stond in het teken van het thema ‘Sportdag’.

Zie de foto’s van slaponline en van Siris.

Op dag 2 hebben de kinderen, alle hulpouders/opa’s en stagiaires hard gebouwd aan o.a. campers, een receptie, een kinderboerderij, een vakantiewoning met verdieping, enz. Wat was het warm! Ondanks dat het zo’n 29 graden was, werd er flink getimmerd, gekleid en geknutseld.

Zie HIER foto’s dag 2.

Op dag 3 is verder gebouwd aan de bouwwerken. Ook kregen ze op deze dag een mooie kleur, want er mocht geschilderd worden! Daarnaast hebben de meiden haarversiering gekregen voor wie wilde en zijn er tattoos geplakt bij de gezellige caravan. Ook zijn er mooie accessoires geknutseld.

Zie HIER foto’s dag 3.

Op dag 4 waren er waterspelletjes en een talentenshow met o.a. zingen, playbacken, dansen enz. De dag werd afgesloten met een kijkavond waar alle ouders, opa’s, oma’s, buren en andere geïnteresseerden de zelfgebouwde camping bewonderden.

Ook burgemeester Dilia Blok was aanwezig en vond het prachtig, getuige haar bericht op facebook hieronder…

“Vanavond samen met wethouder Koert Kusters de tijdelijke kinder-camping in Lierop bezocht. Stichting Jeugdvakantiewerk Lierop heeft ook dit jaar weer een lekker actief begin van de schoolvakantie georganiseerd. Wij waren natuurlijk nieuwsgierig naar de creatieve bouwkunsten van zo’n 120 Lieropse kinderen. Wat zag het er prachtig uit. Met elkaar hebben ze er eigenlijk een mooi vakantiepark van gemaakt, met het plezier en de gezelligheid van een camping. Helaas is deze vakantieplek maar tijdelijk, morgen zal het terrein er weer uitzien alsof er niets gebeurd is. Maar vanavond zagen we veel blije kinderen, enthousiaste en trotse leiding, ouders die afgelopen dagen geholpen hebben en natuurlijk…. publiek wat genoot van de kunsten van kinderen.

Rest mij nu om iedereen een fijne vakantie te wensen.”

Zie HIER foto’s dag 4.

Austeja Jonikaite van SIRIS-tv ging ook een kijkje nemen, zie hieronder…