Het traditionele familietoernooi bij SV Lierop was weer bijzonder geslaagd. Voor de eerste keer werd er zondag gevoetbald met kleinere teams, zeven tegen zeven. Dit was een beetje noodgedwongen omdat gisteren, tweede Pinksterdag nog door vele teams in de competitie gevoetbald moest worden waardoor het aanbod spelers stukken minder was.
Echter ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’ sprak een redelijk bekende voetballer ooit en dat ging hier ook op want de organisatie denkt er serieus aan om volgende jaren het zeven tegen zeven voort te zetten. Er waren hierover veel positieve reacties zondag. Voordeel is ook dat de families gemakkelijker hun teams kunnen samen stellen. Met 7 familieleden en eventueel 2 gastspelers kun je al meedoen. Het zou leuk zijn als volgend jaar in deze opzet 16 families zich aanmelden (ook niet-voetballers mogen meedoen).

De weersomstandigheden afgelopen zondag waren goed in tegenstelling tot de verwachtingen. Pas toen alle wedstrijden gespeeld waren begon het te plenzen. Bovendien werd er op een sportieve manier strijd geleverd en waren er geen blessures en dat is ook mooi meegenomen.

De finale ging tussen het eerste team van Hurkmans en de familie van den Nieuwenhof. Met 2-1 winst wist van den Nieuwenhof voor de derde keer op rij de Jan van Seggelen wisseltrofee te winnen. Derde werd de familie van Lierop.
De Henk Vaes sportiviteitsbeker werd dit jaar gewonnen door Hurkmans 2.

Organisatie Familietoernooi

Zie de foto’s in onze fotogalerij.

… en onderstaand met opa…