Laden Evenementen

Van de Gemeente Someren kregen we onderstaand bericht…

Op dinsdag 14 november wordt bij Zaal van Oosterhout een inloopbijeenkomst georganiseerd rondom het vestigen van de Wet voorkeursrecht gemeente (Wvg) Lungendonk. Deze bijeenkomst is voor omwonenden en belangstellenden. Eerder is al een inloopbijeenkomst georganiseerd voor de perceeleigenaren.

De inloopbijeenkomst is van 15.30 tot 22.00 uur in zaal van Oosterhout. U kunt zich inschrijven voor een tijdsblok van een uur. Tijdens het tijdsblok van een uur krijgt u meer informatie over het proces, de noodzaak van een bedrijventerrein en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Iedereen uit de gemeente Someren is welkom op deze dag. Omwonenden van het gebied Lungendonk worden per brief uitgenodigd. Informeer elkaar vooral over deze bijeenkomst.

Waarom is een bedrijventerrein nodig?
Een regionaal bedrijventerrein is nodig omdat de ruimtevraag vanuit de regio voor locaties waar werkgelegenheid, kennis & innovatie en kansen krijgen, onverminderd hoog is. De verwachting is dat hier een mix zal komen van bedrijven, een zogenaamd gemengd bedrijventerrein. Later zal blijken welke bedrijven zich concreet gaan vestigen. Dat is nu nog niet bekend. Voor een belangrijk deel zullen dat bestaande bedrijven uit de regio zijn, die niet verder kunnen groeien op hun huidige plek.

Datum: dinsdag 14 november, van 15.30-22.00 uur
Locatie: Zaal van Oosterhout, Van Dongenstraat 18 in Lierop
Aanmelden: via www.someren.nl/wvglungendonk voor tijdsblok van een uur.

Share This Story, Choose Your Platform!