Op zaterdagavond 2 november aanstaande vindt er een uniek muzikaal evenement plaats in het prachtige theater ’t Speelhuis te Helmond. Topmuzikanten en de mannen van A Capella uit Lierop steken het kanaal over om voor u op te treden op het grootste podium van ’t Speelhuis!

Een verrassende samenwerking, die buiten Lierop Live, nog nooit eerder is vertoond. Wat kunt u die avond verwachten? Een vol podium zangers en slagwerkers die, zoals we inmiddels al meerdere keren hebben gehoord en gezien tijdens eerdere “Proms-concerten”, altijd verrassend voor de dag komen. Onder leiding van John Klaus vinden er opmerkelijke combinaties plaats.

Wat dacht u van Chris van de Ven die het nummer Arcade van Duncan Laurence, begeleid door de slagwerkgroep, zal zingen. Wat dacht u van Africa van Toto die de mannen van A Capella, ondersteund door de slagwerkgroep, zullen zingen. Over unieke combinaties gesproken.

Na de pauze is het podium wederom gevuld met mannenkoor A Capella, een combo, en de muzikanten van fanfare St. Willibrordus onder leiding van Henk Mertens. En we blijven ook na de pauze verrassen.

Wat dacht u van Eres tu, solo Harrie Gubbels! Wat dacht u van the Sound of Silence, solo Martien van Heugten! Maar ook binnen de fanfare zijn er deze avond unieke solisten. Wat dacht u van Sorry van Kyteman met bugelsolo van René Maas, the best of Red Hot Chilli Peppers met solozang van Tijs van Gastel!

Kortom een bijzonder concert, met verrassende combinaties, in een werkelijk prachtig theater. Zo’n concert vraagt om een enig slotnummer. De mannen van A Capella, onder leiding van hun nieuwe dirigente Willeke Snijders, nemen u mee naar Engel van Rammstein die ze ondersteund door fanfare, combo en slagwerkgroep zullen zingen.

“Erst wenn die Wolken schlafen gehen, kann man uns am Himmel sehen”.

Vanaf 2 november (aanvang 20.15 uur) te zien in het ’t Speelhuis te Helmond.
Er zijn nog kaarten (€15.00) verkrijgbaar, via www.theaterspeelhuis.nl.
Zie HIER de directe link naar de tickets.