Wout Sweegers stuurde ons onderstaand het verslag van afgelopen zondag…

Zondag 20 oktober stond er een heuse topper op het programma. Titelverdediger Lierop 4 nam het op tegen de huidige nummer 1 van de ranglijst: Stiphout Vooruit 4.

Het is crisis bij Lierop 4. Waar vorig jaar spelers op een reservelijst stonden en hoopten op wat speelminuten, is het tij nu volledig gekeerd. De coaches moesten weer flink netwerken om überhaupt 11+ spelers op het wedstrijdformulier te krijgen. Mocht u nog voetbalschoenen hebben staan? Aarzel dan niet om onze TC te contacteren.

De zondag leek prachtig te beginnen, maar de dag startte met een flinke tegenvaller. Coach Zwieber had namelijk een tactisch meesterplan bedacht. Trouwe lezers zullen niet verbaasd zijn: sinds ex-vlagger Koen zijn vlag aan de wilgen heeft gehangen, lijkt Lierop 4 in een serieuze vormcrisis te zitten. Deze crisis deed coach Zwieber terugdenken aan wat Koen vorig jaar gebruikte om de mannen scherp te krijgen: kaki’s. Zoals elke speler van Lierop 4 inmiddels weet, doen verse kaki’s wonderen. Vol goede moed werd de supermarkt bezocht, op zoek naar deze magische vruchten, maar helaas: geen kaki’s te bekennen. Na wat navraag bleek dat het kaki-seizoen pas volgende week begint. De toon was gezet.

Lees HIER het verdere verslag van de wedstrijd…