Het begon met een theetje drinken bij Astrid van Mill thuis in Eindhoven. Tijdens deze middag gaf ze aan het leuk te vinden als er een benefietconcert georganiseerd zou worden. Zogezegd zo gedaan. Astrid maakte zelf een vrienden-appgroep aan waaruit vrijwilligers geput konden worden en begin mei hadden we onze eerste vergadering. In eerste instantie zochten we naar een passende datum vóór de zomervakantie, maar dat bleek niet haalbaar.

Ondertussen hadden we diverse bands gevonden die wilden meewerken en werd er een datum geprikt na de zomervakantie. Vanaf dan is 21 september 2024 Assie Beats MS een feit!

En wat een geweldige avond is het geworden in Nirwana. Niet alleen Bon Scotch, Plastic Soul en No Fronts treden op, maar ook Ape-Sjit verrast het publiek door ook een nummertje te spelen. Tel hierbij een paar unieke veilingmeesters op die alles verkocht krijgen en van het veilen een waar huzarenstukje maken.

Zij halen rond de € 1.500,- op met het veilen van o.a. LP’s, boeken, schilderijen, een huiskamerconcert en zelfs een date met één van de organisatoren. Een heerlijke avond vol muziek, goeie buurt en vermaak.

Iedereen bedankt voor het vrijblijvend meewerken om deze avond tot stand te laten komen, maar vooral de bezoekers die van de opbrengst voor dit benefietconcert het serieuze bedrag van € 5.882,94 hebben gemaakt super bedankt. Hiermee komt Astrid weer een stukje dichter bij Mexico!

Heb je dit allemaal gemist je kunt Astrid nog steeds steunen via de link https://steunactie.nl/actie/stop-ms-bij-astrid/-33437