Dit voorjaar werd Joanne van Lieshout tijdens de kampioenschappen van Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten gekroond tot wereldkampioen judo. Daarnaast heeft ze Nederland afgelopen zomer op de Olympische Spelen in Parijs mogen vertegenwoordigen.

Voor het behalen van deze wereldtitel willen we haar aanstaande zondag graag in het zonnetje zetten, waarbij onze grote heldin onder begeleiding van de fanfare naar de Vurherd wordt gebracht. Hier bieden we haar een receptie aan, waar iedereen de gelegenheid heeft Joanne persoonlijk met haar wereldtitel te feliciteren!

Wij verzamelen bij Joanne thuis en vertrekken daar rond 13.50 uur en komen rond 14.00 uur aan op de voormalige vrachtauto parkeerplaats bij het viaduct in Lierop. Hier sluit de Fanfare aan en dan gaat de stoet verder richting gemeenschapshuis de Vurherd, waar we rond 14.10 uur aankomen en waar de huldiging en receptie tot 17.00 uur zal plaatsvinden. Zie eventueel ook de uitnodiging

Route Ceremonie/Huldiging Joanne van Lieshout

Namens Buurtvereniging Achterbroek, heten we u alle van harte welkom!

Terugblik TeamNL: ambities judotalent Joanne van Lieshout
De afgelopen tijd volgde TeamNL mensen die buitengewone prestaties neerzetten en interviewde Joanne van Lieshout over haar ambities en hoe zij haar dromen naast haar studies probeert waar te maken, want de talenten van deze jonge atlete bleven niet onopgemerkt. Zo was ze reeds de eerste Nederlandse judoka die zich bij de junioren meerdere jaren op rij tot wereldkampioen wist te kronen.