Na ons eerdere bericht op slaponline over de slechte toestand van oud-Lieroppenaar Henk Hanssen kregen wij vandaag onderstaand bericht…

Henk is de nacht van dinsdag op woensdag gestorven in een hospice in zijn woonplaats Hilversum. Hij is in zijn slaap rustig weggeglipt. Zijn vriendin Ellen was bij hem tijdens zijn laatste uren en hij werd de laatste weken en maanden omringt door liefde en zorg van zijn kinderen Rosa en Ijsbrand en hun moeder Ingrid, zijn dappere moeder Joop, broers Frank en Peter en heel veel vrienden. We gaan hem enorm missen maar we zijn trots op hem voor zijn moedige strijd tegen een gemene tegenstander.

Hij heeft enkele weken voor zijn dood onderstaande boodschap ingesproken als saluut aan Lierop. Hij zou het fijn vinden als wij deze met onze mede-Lieropenaren zouden willen delen.

Henk wordt op dinsdag 17 september begraven in Hilversum.

Naast onderstaand saluut van Henk hebben we ook nog een (familie)filmpje van Henk met zijn optreden als jeugdscheidsrechter bij SV Lierop en als deelnemer aan de de Tour dur Lierup (o.a. in de tijdrit) in de tijd dat er nog gestart werd bij de familie van Horik voor de deur.