Laden Evenementen

Assie ook wel Astrid van Mill genoemd lijdt aan een progressieve vorm van MS. Zij is een kleurrijke vrouw die positief in het leven staat. Momenteel kan zij zich in een elektrische rolstoel voortbewegen en met haar linkerhand nog handelingen uitvoeren. Door een stamceltransplantatie te ondergaan zou zij weer meer kwaliteit van leven kunnen krijgen. In Mexico kan zij geholpen worden, maar daar is geld voor nodig. Assie is ook een groot muziekliefhebber en daarom hebben een aantal bevriende muzikanten de krachten gebundeld om te spelen op het Benefietconcert ‘Assie Beats MS’.

Op zaterdag 21 september zal in Nirwana in Lierop het Benefietconcert ‘Assie Beats MS’ plaats vinden met de bands Plastic Soul, No Fronts en Bon Scotch.

Plastic Soul is een trio wat bestaat uit tekstdichter Geert Joosten, bas-slapper Frans Hebinck en multi-muzikalist Koen Wijnen. Deze band laat haar muziek door een mengeling van invloeden het liefst omschrijven als gitaarrock, van vuige rock-‘n-roll tot poppy songs! De invloeden van bands als de QOTSA, Foo Fighters, Stereophonics en Supergrass zijn duidelijk hoorbaar. Eind 2003 werd de eerste demo opgenomen, die leidde tot een groot aantal optredens waaronder een finaleplaats in de Wraak van Brabant. Op het podium voelt Plastic Soul zich het beste thuis en dat is te zien. Elk concert is van levensbelang en de blaren op de vingers voel je pas als het laatste akkoord uit de versterker knalt. Laat je verrassen tijdens dit reünie concert door de muziek van Plastic Soul en geniet van de energie die van het podium knalt…

Zeg je Dog Eat Dog tribute dan zeg je No Fronts. Deze regionale tribute band van Dog Eat Dog is ontstaan na een legendarisch optreden van de originele band in Nirwana. De muziek van de Amerikaanse band Dog Eat Dog omschrijft zich als een kenmerkende mix van punkrock, hiphop en metal. Midden jaren 90 werd Dog Eat Dog bekend met singles als ‘No Fronts’, ‘Who’s the King’ en ‘Rocky’. Grote kans dat de nummers tijdens deze avond voorbijkomen. No Fronts treedt eigenlijk niet meer op, maar voor Assie spelen ze graag een nummertje.

Met meer dan 10 jaar podiumervaring heeft Bon Scotch zijn naam inmiddels gevestigd in het tributecircuit. Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie die de betere podia in binnen- en buitenland bestormt. Iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC uit de jaren van zanger Bon Scott met nummers als ‘Highway To Hell’, ‘Whole Lotta Rosie’ en ‘TNT’. Of het nu grote podia en festivals zijn of de betere jongerencentra en muziekcafés, Bon Scotch voelt zich overal thuis en dit heeft zijn weerslag op het publiek. De muziek lijkt dan ook tijdloos te zijn als je elke keer weer jong en oud ziet genieten en losgaan bij de shows die Bon Scotch neerzet. Bon Scotch met o.a. een oud klasgenoot van Astrid gaat het dak eraf knallen de 21e bij Nirwana.

Tijdens het Benefietconcert zal er een veiling plaats vinden die uniek is in zijn soort.

En door een gulle gever zijn er ook 3000 LP’s aangeboden die deze avond voor één Euro per stuk verkocht zullen worden. Voor als je je nog afvraagt waar de beats voor staan in ‘Assie Beats MS’. Assie heeft het ritme in zich en ze verslaat hiermee MS!

Aanvang: 19.00 uur
Entree: voorverkoop € 15,- / dagkassa € 20,-
Tickets verkrijgbaar bij: https://www.ticketcrew.nl/tickets/assiebeatsms
Locatie: OJC Nirwana, Meervensedijk 4 te Lierop
Info: assiebeatsms@gmail.com
Meer info over de crowdfunding voor Astrid: https://steunactie.nl/actie/stop-ms-bij-astrid/-33437

 

BON SCOTCH

Share This Story, Choose Your Platform!