De dag begint sensationeel met Lumberjack. Omdat het imago van koren de laatste jaren steeds oubolliger wordt is in Lierop het idee geboren om een grote groep mannen te koppelen met een rockband. Veel van deze mannen hadden alleen nog maar onder de douche gezongen maar na een lang repetitieproject zijn ze er klaar voor. Om 13.30 start dit optreden. Wil je verrast en overdonderd worden, kom dan op tijd want het zal druk worden.

Er zijn altijd wel contrasten op het Tuinfeest maar zo heftig als vandaag was het nog nooit. Van meer dan 60 rockende mannen kan je naar de K3 tribute. Perfect natuurlijk voor de kindermiddag, maar voor de ouders natuurlijk ook wel herinneringen ophalen.

Herinneringen ophalen kan nog de hele zondag, er komen uit verschillende decennia tribute bands.
Elton John, Ed Sheeran, Anouk, Red Hot Chili Peppers, Limp Bizkit, The Prodigy.

Met speciale aandacht voor de Lieropse rocklegendes Precise Patchwork Band. Al 50 jaar een begrip en een graag geziene gast op het Tuinfeest en Eurosjopper. Zij brengen een eerbetoon aan Tom Petty en ongetwijfeld kijkt Tom tevreden toe.

Afsluiter Nirwana Tuinfeest 2024 is Baby Blue. Een vijfkoppige coverband die alle muziekstijlen beheerst. Alles kan, van rock tot de foutste zomerhit. Laat je gaan op deze zwoele zondagavond!

Tijdens deze 3 dagen is het ook altijd de moeite waard de Vinylbus te bezoeken. Geniet van verrassende keuzes van de dj maar verzoekjes zijn ook meer dan welkom. De borreltuin en vinylbus zijn dit jaar verhuisd maar je kunt ze ongetwijfeld vinden..

Ton