Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van het proeverijconcert van Fanfare en Slagwerkgroep Sint Willibrordus plaats. De vele aanwezigen hebben genoten van deze avond.

Alle bezoekers kregen 6 biertjes of wijntjes om te proeven met daarbij bijbehorende hapjes. Tijdens het proeven konden ze in 3 verschillende zalen genieten van de koepelbloazers, fanfare en de slagwerkgroep die muziek uit de jaren 70s, 80s en 90s speelden. De zalen waren dan ook gezellig aangekleed in de stijl van diezelfde jaren. De bezoekers hebben gezellig meegezongen, gedanst en genoten van de lekkere drankjes en hapjes.

De drankjes begonnen met een licht percentage en naarmate de avond vorderde gingen de percentages langzaamaan omhoog. Bij elk drankje dat geserveerd werd waren er bijbehorende hapjes, zoals een lekker soepje, een slider, toast met zalm, nacho met pulled pork en nog veel meer!

Naast al onze leden en vrijwilligers willen wij Texas Barbecue, Kaatje Jans, Top Partyverhuur en Winters enorm bedanken. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest!

Wij kijken terug op een geslaagde editie en zijn trots op onze leden. We zien jullie graag weer bij het kerstconcert op zaterdag 23 december, tot dan!

Maartje Hesius
namens organisatie