Lumberjack Lierop is een eenmalig uniek muzikaal Lierops mannenproject. Met mannen van alle leeftijden werk je toe naar de ultieme finale: een groots optreden op een event in augustus 2024.

Voor wie?
Voor elke man die binding heeft met Lierop mag meedoen. Speciaal voor iedereen die wel eens wil ervaren hoe het is om met een grote groep mannen te zingen op een groot podium. Of je nu een ervaren zanger bent of niet. We streven naar een mooie mix tussen ervaren zangers en minder ervaren zangers.

Wat gaan we zingen?
We doen 12 tot 14 stevige rocknummers. Bijvoorbeeld van Rammstein, the Foo Fighters en de Staat.

Wanneer en hoe vaak is de training?
De repetities zijn op donderdagen van 20.00u tot 22.00u in de Vurherd. Startend op 11 januari 2024 en eindigend op 8 augustus 2024. Met uitzondering van de carnavalsweek (15 feb), meivakantie (2 en 9 mei) en de hele maand juli (4,11,18 en 25 juli). In totaal 24 repetities.

Wie gaat ons begeleiden?
We worden begeleid door een supersterke gelegenheidsrockband met Lieropse topmuzikanten. Jennemieke Snijders wordt onze dirigent.

Wat zijn de kosten?
Ga uit van 100 euro voor deelname aan het volledige project van januari t/m augustus: 24 repetities en 1 superoptreden.

Een project dus. Geen nieuwe vereniging?
Nee, we gaan geen nieuwe vereniging beginnen. Lumberjack Lierop is een uniek mannenproject dat eenmalig georganiseerd wordt onder de vlag van mannenkoor A Capella. Eén keer vlammen en een geweldig concert neerzetten. En dan stopt het.

Interesse? Kom vrijblijvend naar de info-avond.
De info-avond is a.s. donderdag 7 september om 20.00 uur in de Vurherd. Tijdens deze avond hoor je welke liedjes we doen en hoe het concept eruit gaat zien.

Erik Hesius
namens organisatie