AC/DC tribute Bon Scotch – met in hun gelederen (oud)Lieroppenaren Mari Maas, Theodoor van Heugten en Wim Verrijt – viert z’n 12½ jarig jubileum met een knallend feest op zaterdag 14 oktober a.s. in Zaal Thijssen te Vlierden.

Samen met de energieke hardrockband Machetté en de Metallica-tributeband Imitallica zullen zij de avond vullen met geweldige rockmuziek. Het feestje is extra speciaal omdat het oorspronkelijk gepland was ter ere van het 10-jarig jubileum van Bon Scotch, maar helaas werd dit verhinderd door de corona-maatregelen. Nu kan het feest echter dubbel en dwars gevierd worden.

Tickets zijn nu te koop voor €15,-. Mis deze geweldige avond niet!

Ze gaan dit niet alleen doen maar samen met de beste bands uit de regio die zelf ook zowel nationaal als internationaal hun mannetje staan. Namelijk met Machetté en Imitallica!!! Hoe geweldig is dat, drie vette rockbands op één dag.

Machetté:
Een energieke hardrock band geïnspireerd door de grote namen uit de jaren ’80! Een feest der herkenning met de vetste covers. Bij Machetté staat de krachtige show centraal, bijzijn is meemaken!!!

Imitallica:
Imitallica – met de in Lierop zeer bekende John Klaus als leadzanger – is een tribute aan het vierkoppige monster dat luistert naar de naam Metallica! Sinds 2003 is Imitallica een graag geziene gast in kroegen, concertzalen en op de grotere festivals en heeft Imitallica honderden shows gepeeld in binnen- en buitenland. Imitallica is met recht een waar eerbetoon aan de grootste metalband aller tijden: Metallica!

Bon Scotch:
Bon Scotch geldt als dé AC/DC tributeband van dit moment die het werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een nauwelijks van origineel te onderscheiden manier vertolkt. Onder leiding van leadzanger Mari Maas, evenals de in schooluniform geklede gitarist, zorgt Bon Scotch voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer even in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch.

Voor alle drie de bands geldt: Haar of geen haar meer; headbangen verplicht!

Deuren open: 19.30 uur
20:30 – 21:30 Imitallica
22:00 – 23:30 Bon Scotch + special guests
24:00 – 01:30 Afterparty met Machatté

Meer info eventueel op: www.bonscotch.nl