Met de komst van trainer/speler Henk Peeters werd in 1971 de opmars van Lierop 1 ingezet en promoveerde het elftal tweemaal achter elkaar. Na het seizoen 1972-1973 werd de onderafdeling verlaten en gepromoveerd naar de vierde klasse. In die jaren speelde dit elftal zelfs ’n jaar hoger dan Someren en was b.v. Asten en ook Gemert onze tegenstander in de competitie.

Omdat verschillende spelers van toen het leuk vonden om nog eens met elkaar en zeker ook met Henk Peeters te kletsen hebben we een reünie opgezet. Vrijdagmiddag 30 juni vanaf 15.00 uur komen we in de kantine van SV Lierop bij elkaar.

Van het elftal van toen zijn Piet Slegers, Jan Hendrikx (van d’n bakker) en leider Toon Welten ons helaas ontvallen. Alle overige die ook op de foto staan zijn van de partij en kijken er naar uit.

De direct genodigden voor de reünie zijn degenen die op de foto staan. We weten inmiddels dat ook anderen die met Henk Peeters gewerkt hebben tijdens zijn trainersperiode in Lierop ook graag willen aansluiten. Dit kan natuurlijk maar meld je dan even aan, gezellig!

Toon van den Hurk
06-37330551

Zie HIER eventueel de pdf van de elftalfoto.

Foto: Peter van Schalen