Redactieteam bestond uit: Tinus vd Eijnden, Jan Hendrikx, Harrie vd Hurk, Wim Hurkmans, Martien Kusters, Toon Kuypers, Theo Maas, Wim Steenbakkers, Anja Thijs en Marjan Welten.

– Op 27 mei 1980 werd geboren: Laurens, zoon van Toon en Diny Kusters.
– Op 9 juni: Elly, dochter van Ria en Peter van Schalen.
– Op 27 juni trouwden o.a. Willy Verberne met Joke Maas.

– Op 30 mei werd de kleuter- en basisschool geopend door burgemeester Roels, de fanfare bracht een serenade.

– Mies Sijbers was de initiatiefnemer voor het uitzetten van de Lieropse Wielerweek (Fietsvierdaagse) en voorzitter Henk van Seggelen van de Supportersvereniging Lieropse Renners beweert dat de ‘Tour dur Lierup’ weer zeker doorgaat!

– In het ‘Gemeentehoekje’ wordt melding gemaakt van het moeilijk doen van Den Bosch over het plan Felicitéstraat en heeft de voetbalclub ingestemd met het ter beschikking stellen van het toen nog door hen in gebruik zijnde trainingsveld voor andere sportverenigingen als de KPJ, Korfbalclub en tennismuur.

– TV De Ren organiseert een open toernooi in het kader van Lierop 825.

– Trimclub TUF maakt melding van het wat teruglopen van het ledental maar zegt daar met nadruk bij ‘dat ze nog wel degelijk bestaan’. Elke zondag om 8.30 bij de ‘Gele Berg’.

– Het Koningsschieten stond in het kader van Lierop 825. Het was Will Maas uit de Felicitéstraat die met een welgemikt schot de Koninginnevogel bij het 71e schot naar beneden haalde en Martien van de Laar haalde bij het 73e schot de vogel naar beneden. Bij het puistschieten waren het Toon van Moorsel, Thieu Scheepers, Govert Hurkmans, An Aarts en Riet Jacobs die de puisten naar beneden schoten. Frans Neervens werd door Mies Sijbers bedankt omdat hij zijn geluidsinstallatie gratis ter beschikking gesteld had.

– In het ‘Gemeentehoekje’ werd ook nog vermeld dat de gemeente f 1000,- subsidie voor Lierop 825 ter beschikking stelde met een garantstelling van f 5000,- voor als het mis zou gaan.

– Verder ging de KVO op reis (met de trein naar Den Haag) en zou de belangengroep zich gaan buigen over een nieuwe huisvesting van Nirwana.

– De kosten van de verbouw, inventaris en inrichting van de Vurherd, alsmede de ontvangen subsidies waren:
Kosten verbouw: f 35.631,-
Aanschaf inventaris en inrichting: f 41.932,20
Nog aan te schaffen inventaris: f 5.400,-
Kosten t.b.v. opening: f 1010,32

– Aan subsidies kwam binnen:
Gemeente Someren f 32315,-; Provincie f 10000,-; nog te onv. provincie f 1440,-; Kon. Julianafonds tbv Peuterzaal f 4000,-; Samenlevingsopbouw Someren: f 15727,-; Drankcontract Skol f 19000,-; Tegoed Nirwana als deelnemer in contract f 3500,-.